Mediji: Preminuo muškarac koji je tukao medicinsku sestru

Izvor: B92, 03.Avg.2020, 13:15

Mediji: Preminuo muškarac koji je tukao medicinsku sestru

S. K. (82), koji je 30. jula istukao medicinsku sestru N. O. (32) u Kovid-bolnici u Nišu, preminuo je sinoć u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

"Njemu se zdravstveno stanje pogoršalo i, pored napora lekara, usledio je smrtni ishod", rekle su za medije osobe upoznate sa ovim slučajem.

Kako je juče objavljeno, starac je pokušao na silu da napusti bolnicu, što je bio povod incidenta.

"Sestra mu je objasnila da zbog zdravstvenog stanja mora da ostane na lečenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon čega je on podivljao. Popeo se na radijator i otvorio prozor, vikao je da će, ako ne može kroz vrata, izaći kroz prozor. Zabrinuta zdravstvena radnica je uspela da ga ubedi da odustane od iracionalne namere, i vrati ga u krevet. Međutim, čim mu je okrenula leđa, pacijent je zgrabio štaku i svom snagom je udario, jednom po glavi a drugi put po rebrima", rečeno je.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.