Mediji: Muž ubio ženu, danima živeo pored nje?

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 11:19

Mediji: Muž ubio ženu, danima živeo pored nje?

Policija u Kikindi uhapsila je T. V. (53) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistva.

Kako javljaju mediji, on se sumnjiči da je 8. juna posle svađe navodno metalnom šipkom udario u potiljak pedesetosmogodišnju vanbračnu suprugu i naneo joj povrede od kojih je žena preminula.

"Novosti" navode da se ubistvo dogodilo u porodičnoj kući osumnjičenog, u selu Adorjan u opštini Kanjiža, a otkriven je nedelju dana kasnije i to tek onda kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su komšije primetile da žene nema nekoliko dana, pa su to prijavile policiji.

Kako saznaje ovaj list, osumnjičeni T. V. je navodno posle ubistva danima boravio u jednoj sobi, dok je u drugoj bilo telo njegove žene. Prema nezvaničnim informacijama, za slučaj se saznalo zahvaljujući komšijama.

Meštanima je bilo sumnjivo to što se žena nije pojavljivala danima.

Policijska uprava u Kikindi saopštila je u sredu 16. juna, da je osumnjičeni uhapšen, da mu je određeno zadržavanje do 48 sati i da će nakon isteka tog vremena, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

"Policija ranije nije imala bilo kakvih saznanja o nasilju u ovoj porodici, niti je iamla prijava. T.V. nam nije poznat od ranije zbog krivičnih dela", prve su informacije organa reda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.