Gradski autobus uleteo u park u Zemunu; Ima povređe dece

Izvor: B92, 24.Sep.2021, 13:53

Gradski autobus uleteo u park u Zemunu; Ima povređe dece

Beograd -- Gradski autobus koji saobraća na liniji broj 45 uleteo je danas u park u Zemunu, potvrđeno za B92.net. Nesreća se dogodila u Krajiškoj ulici 71a, oko 13.35.

Za sada nije jasno koliko osoba je povređeno, jer su neki mediji naveli da je povređeno četvoro dece, od kojih su kola Hitne pomoći troje prevezla u Tiršovu, dok je jedno odmah privatnim vozilom odvezeno.

Drugi mediji su naveli da je povređeno jedno dete, i tri osobe iz autobusa. RTS navodi da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je povređeno petoro dece

Kako je rečeno za naš portal, vozač autobusa nije pobegao s mesta nesreće, kako su ranije neki mediji javili.

Autobus se potom zakucao u frizerski salon, odakle je TV Prva dobila snimak sigurnosne kamere na kojoj se vidi dramatična situacija u kojoj majka u poslednjem trenutku spasava dvoje dece od udara autobusa.

U Krajiškoj se, inače, nedaleko od tog parkića nalazi i osnovna škola "Gavrilo Princip", a sam park nalazi se na oštroj krivini, a ograđen je metalnom ogradom. Građani koji su se okupili kod mesta nesreće kažu da ovo nije prvi put i dodaju da su apelovali da se parkić izmesti.

U nesreći su, rečeno je iz MUP-a za B92.net, oštećena i dva vozila, a saobraćaj nije u prekidu.

"Autobus je samo uleteo, tu je bilo dosta dece, bilo je dosta krvave dece, nismo znali da li ima neko ispod autobusa", rekao je očevidac za Televiziju Prva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradski autobus uleteo u park u Zemunu, ima povređenih

Izvor: Blic, 24.Sep.2021

Gradski autobus broj 45 uleteo je danas u park u Zemunu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.