Mediji: Dete povređeno u nesreći u Zemunu na intezivnoj nezi

Izvor: B92, 24.Sep.2021, 16:20

Mediji: Dete povređeno u nesreći u Zemunu na intezivnoj nezi

Dvogodišnja devojčica koja je povređena u nesreći u Zemunu, smeštena je na intenzivnu negu dečije klinike "Tiršova" i u svesnom je stanju.

To je danas rekao gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić.

On je kazao da dvogodišnja devojčica ima prelom potkolenice i povrede glave, ali da je u svesnom stanju i da nije životno ugrožena.

"Ja se nadam da će to lečenje ići u dobrom pravcu, razgovarao sam sa majkom, ali šta reći roditelju u takvoj situaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osim da ćemo svi mi lekari da damo sve od sebe da se ona što pre oporavi", poručio je Radojičić.

On je dodao da, u svojstvu gradonačelnika, zahvaljuje kolegama lekarima koji su pre toga pregledali i ostalo troje dece koja su, takođe, povređena prilikom nesreće u Zemunu.

"Oni su otpušteni na kućno lečenje uz savete lekara, jer te povrede nisu za kliničko lečenje. Imam informaciju i da su dve odrasle osobe primljene u bolnicu u Zemunu, ali da ni oni nisu životno ugroženi", kazao je gradonačelnik.

Radojičić je naglasio da je posebno važno da se na jasan način obavi procedura i razjasni šta se dogodilo u Zemunu i ko je pogrešio.

"Ja verujem da će ta istraga razjasniti šta se u stvari desilo i kako je došlo do ovakve nesreće, kako se one ne bi ponavljale", zaključio je Radojičić.

Podsetimo, vozač autobusa (72) sa linije 45 koji je nešto pre 14 sati uleteo u dečiji parkić u Krajiškoj ulici u Zemunu je uhapšen. Tom prilikom je povređeno pet osoba, od kojih troje dece i dve devojke, a skoro sav mobilijar u parkiću je polomljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mediji: Dijete povređeno u nesreći u Zemunu na reanimaciji

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2021

BEOGRAD - Dijete koje je povrijeđeno danas kada je vozač autobusa na liniji 45 uletio u dječje igralište u Zemunu zadobilo je povrede glave i nalazi se na reanimaciji, prenose beogradski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.