Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jun.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskerano: Spremni smo za otrov

Argentinski fudbaleri Havijer Maskerano i Serhio Aguero poručili su da su spremni za kritike javnosti zbog debakla od Hrvatske (0:3) na Mundijalu u Rusiji.

Argentina za prolaz dalje ima samo teoriju, odnosno zavisi od drugih rezultata u D grupi u kojoj su još Island i Nigerija, jer ima samo jedan bod.

"Spremni smo da popijemo vaš otrov", izjavio je Maskerano argentinskim novinarima u Nižnjem Novgorodu poslije očajne igre.

Maskerano ističe da nada još >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uvijek postoji i da će se boriti za osminu finala Svjetskog prvenstva.

"Svjesni smo da smo u veoma teškoj situaciji. Nije još sve izgubljeno, imamo šanse. Ali nama nije problem drugi, već samo Argentina", dodao je fudbaler kineskog Hebeija.

Pred novinare je stao još samo Aguero i to jako kratko odgovorivši na riječi selektora Horhea Sampaolija da se igrači nisu prilagodili taktici.

"Sampaoli može da priča šta hoće", iznenadio je sve napadač Mančester Sitija koji je bio zamijenjen u 54. minutu i to tako što nije pipnuo loptu u drugom poluvremenu.

Argentina se u posljednjem kolu sastaje sa Nigerijom, ali moraće da osluškuje vijesti sa utakmica Islanda protiv afričke selekcije i bezbrižne Hrvatske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Maskerano: Spremni smo za otrov; Modrić: Mesi ne može sam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2018

Argentinski fudbaleri Havijer Maskerano i Serhio Aguero poručili su da su spremni za kritike javnosti zbog debakla od Hrvatske (0:3) na Mundijalu u Rusiji...Argentina za prolaz dalje ima samo teoriju, odnosno zavisi od drugih rezultata u D grupi u kojoj su još Island i Nigerija, jer ima samo jedan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.