Mašinovođa otkrio istinu o nesreći u Zemunu: Voz NIJE pregazio ženu, već je bila MRTVA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2017, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinovođa otkrio istinu o nesreći u Zemunu: Voz NIJE pregazio ženu, već je bila MRTVA?

Policija je pokrenula detaljnu istragu

Na železničkoj stanici kod Tošinog bunara u Zemunu, danas je došlo do nesreće kada je nastradala žena, prema rečima policije, srednjih godina, čiji identitet još uvek nije objavljen.

Međutim, kako se moglo saznati iz "Železnica", a potvrđuje policija, mašinovođa je na koloseku zatekao ženu koja leži bez znakova života, nakon čega je pozvana policija i Hitna pomoć.

Nesreća se desila nešto pre 16.45, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u pitanju je žena srednjih godina. Kada je ekipa izašla na teren mogla je samo da se konstatuje smrt - kažu u Hitnoj pomoći.

- Uobičajeno je da se u situacijama kada se dogodi tragedija na pruzi ostane zatvoren smao jedan kolosek. Međutim, ovoga puta policija je zatvorila oba - rečeno je iz "Železnica".

Kako objašnjavaju očevici, nesrećnu ženu je neposredno nakon mašinovođe ugledao i tast.

- Tast ju je tražio, jer je rekla da hoće da se ubije i izašla je iz kuće. Došao je na stanicu, ušao u voz da vidi da li je tu i čim je voz stao zbog tela na pruzi on ju je i identifikovao. Ovo je peti slučaj samoubistva ove godine - rekao je radnik na pruzi.

Iako je u 18.40 na oba koloseka pušten saobraćaj, vozovi se još neko vreme nisu zaustavljali na stajalištu, zbog čega su peroni bili puni putnika, javljaju sa lica mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.