Masakr u Jabukovcu obavijen VELOM MISTERIJE: Jedna stvar bi policiju mogla da DOVEDE DO NARUČIOCA UBISTVA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masakr u Jabukovcu obavijen VELOM MISTERIJE: Jedna stvar bi policiju mogla da DOVEDE DO NARUČIOCA UBISTVA! (VIDEO)

Meštani Jabukovca, kako kažu, danima žive u strahu da će ubica, ili više njih, pljačkajući "zakucati i na njihova vrata".

Policija traga za ubicom koji je prošle nedelje iz pištolja sa prigušivačem usmrtio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu (53) na salašu u Jabukovcu. Uz pomoć baznih stanica ispitaće se ko je sve bio na tom području.

Motiv četvorostrukog ubistva u Jabukovcu i dalje nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznat. O ubijenom Raji Kazimiroviću meštani sela Jabukovac govore kao o teškom čoveku preke naravi, ali niko ne može ni da pretpostavi zašto je ubijen na tako brutalan način.

Njegovo telo pronađeno je u petak u dvorištu kuće u Jabukovcu, na traktoru, izrešetano sa pet hitaca. Četiri projektila je završilo u Rajinim grudima, dok je jednim overen u glavu kao u scenariju mafijaškog filma. Osim njega, u dvorištu kuće pronađena su i tela njegove majke Dragice, sestre Ljubinke Oprikić i njene ćerke Dragane. Zanimljivo je da tragovi pronađeni na licu mesta ukazuju na to da je reč o profesionalcu, budući da nijednom nije promašio. Takođe, na licu mesta nisu pronađene čaure, kao ni oružje.

- U toku je istraga i trenutno se radi na prikupljanju svih dokaza. Uz pomoć baznih stanica ispitaće se ko je sve bio na ovom području, rade se i DNK analize, do sada je na poligrafu bilo 15 osoba i svu su ga prošli - dodaje izvor.

Po selu Jabukovac od petka kruže razne teorije o zločinu. Jedna od njih je o zakopanom blagu. Prema rečima meštana, Raja je ranije pronašao ćup sa zlatnim dukatima, a vest o tome proširila se selom. Ipak, Raja navodno nije želeo da troši novac, te je zbog toga živeo skromno u kući bez struje na kraju sela. Ipak, meštani pričaju da ga je "odalo" to što ima više desetina grla ovaca, krava i druge stoke, a nedavno je za keš kupio traktor.

- Raja nije često napuštao salaš, retko ko ga je viđao u Jabukovcu. Uglavnom su spoljne poslove obavljali njegovi prijatelji koji su radili kod njega. Po Jabukovcu kruže priče da su ubijeni zbog novca, ali mi je nezamislivo da neko može da puca u celu porodicu zbog materijalnih stvari. Pa koliko su oni mogli para da imaju da bi im neko to uradio? - pita se njihov komšija.

Prema nezvaničnim saznanjima, u kući su otkriveni tragovi premetačine. Zbog ovog otkrića sumnja se da je četvoročlana porodica ubijena iz koristoljublja, ali posao policiji dodatno otežava i to što je već dosta vremena prošlo od njihovog ubistva, pa i od samog pronalaska tela. Sa druge strane, ostalo je nerazjašnjeno šta su lopovi tražili u kući bez struje i vode koja je udaljena nekoliko kilometara od sela.

Pošto Raju Kazimirovića celo selo poznaje po njegovoj prekoj naravi i svadljivosti, postoje sumnje da se zavadio sa nekim, te da je taj iz osvete unajmio profesionalca koji ih je likvidirao. U prilog toj tezi idu i činjenice da je likvidacija izvršena po ugledu na mafijaške, da ubica, ili više njih, nijednom nije promašio, te da na licu mesta nisu pronađene čaure zbog čega je još uvek nejasno kojim oružjem su izvršena ubistva.

Prema nezvaničnim informacijama, krvi na traktoru, na tremu i ispred kuće gde su pronađena njihova beživotna tela nije bilo.

BONUS VIDEO: KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) OVO SU SVI UBIJENI U JABUKOVCU O motivu i ubici ni traga ni glasa, negotinsko selo i dalje U STRAHU

Izvor: Blic, 14.Avg.2019

Dok policija još uvek češlja selo Jabukovac i okolinu u potrazi za novim tragovima koji bi mogli rasvetliti ubistvo Raje Kazimirovića, njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane (53), ovo malo negotinsko selo ne prestaje da strahuje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.