Marta iz Madrida uputila apel: Danas smo premašili 20.000 zaraženih i 1.000 mrtvih, a vrhunac zaraze tek se očekuje, Srbi NE DOZVOLITE ovaj scenario kod vas

Izvor: Večernje novosti, 21.Mar.2020, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marta iz Madrida uputila apel: "Danas smo premašili 20.000 zaraženih i 1.000 mrtvih, a vrhunac zaraze tek se očekuje, Srbi NE DOZVOLITE ovaj scenario kod vas"

Za „Večernje novosti” profesorka novinarstva na fakultetu i bivša novinarka Marta Sančez Esparza iz Madrida - Danas smo premašili 20.000 zaraženih i 1.000 mrtvih. A vrhunac zaraze tek se očekuje - priča za „Večernje novosti” profesorka novinarstva na fakultetu i bivša novinarka Marta Sančez Esparza iz Madrida. - Mnoge kompanije su predložile obustavljanje aktivnosti na nekoliko meseci radi uštede plata, jer u mnogim slučajevima proizvodnja opada.Marta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << posebno poručila ljudima u Srbiji da se potrude da se kod nas ne dogodi slična situacija kao u Španiji.-Ne izlazimo iz svojih domova, samo da kupimo hranu, lekove, lekove ili ono što je potrebno za starije, invalidne ili bolesne osobe. Svi koji su u mogućnosti, rade od kuće. Policija i vojska patroliraju ulicama i izriču visoke kazne za one koji se ne pridržavaju ovih mera – objašnjava ona za naš sajt uz apel Srbiji i našem narodu da daju sve od sebe da ispoštuju vanredno stanje koliko je god moguće, kako ne bi prošli španski scenario.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.