Marković pisao Amfilohiju: Neće biti gradnje na Rumiji

Izvor: Danas, 05.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković pisao Amfilohiju: Neće biti gradnje na Rumiji

Predsednik Vlade Crne Gore Duško Marković poručio je u otvorenom pismu mitropolitu crnogorsko-primorskom Srpske pravoslavne crkve Amfilohiju da činjenica da za vrh Rumije ne postoji važeći planski dokument, znači da na tom mestu ne može ništa da se gradi. Članak Marković pisao Amfilohiju: Neće biti gradnje na Rumiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tri kandidata za direktora RTCG

Izvor: Danas, 05.Nov.2018

Na konkurs za generalnog direktora Radio-televizije Crne Gore prijavila su se tri kandidata - bivši direktor Pobjede Dragoljub Šarović, direktor TV Nikšić Milutin Stijepović i vršilac dužnosti generalnog direktora RTCG Božidar Šundić. Članak Tri kandidata za direktora RTCG se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.