Maradona, kao predsednik Dinama, kroz grad u oklopnom vozilu

Izvor: N1 televizija, 17.Jul.2018, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona, kao predsednik Dinama, kroz grad u oklopnom vozilu

Nekadašnji najbolji fudbaler sveta Dijego Armando Maradona opet je uzburkao javnost nakon što je postao predsednik Dinama iz Bresta, a potom se ulicama tog beloruskog grada vozio u oklopnom vozilu.

Dva dana nakon završetka SP, kojeg je zbog neuspeha Argentine zdrastveno jedva preživio, Maradona je osvanuo u Belorusiji gde bi sledeće tri godine trebalo da obavlja dužnost predsednika Dinama iz Bresta.

Taj klub je dolaskom investitora iz Ujedinjenih Arapskih Emirata >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << osvojio dva nacionalna kupa i izgradio moderni stadion koji može da primi 30.000 navijača.

Prema dostupnim informacijama, Maradona neće biti "klasični" predsednik, već će raditi na promovisanju i u akademiji za mlade igrače.

Maradona je do aprila ove godine bio trener drugoligaša Fujaira iz UAE.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.