Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2022, 20:34

Manojlović: Premijerka da omogući prikupljanje potpisa za narodnu inicijativu

Direktor inicijative "Kreni - Promeni" Savo Manojlović izjavio je da je protest ispred zgrade Predsedništva organizovan sa zahtevom da premijerka Ana Brnabić omogući skupljanje potpisa za narodnu inicijativu za zaustavljanje projekta "Jadar", kao i da se garantuje bezbednost onima koji prikupljaju potpise.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest ispred Predsedništva, iz "Kreni-Promeni" delimično zadovoljni odlukom o Rio Tintu

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2022

Građani su se okupili ispred zgrade Predsedništva, na poziv inicijative "Kreni-Promeni" kako bi nastavili borbu protiv eksploatacije litijuma.

Nastavak na Radio 021...

Manojlović: Zahtevi za boljim uslovima za narodnu inicijativu

Izvor: Danas, 20.Jan.2022

Nekoliko stotina građana okupilo se ispred zgrade Predsedništva, na poziv inicijative "Kreni-Promeni" kako bi nastavili borbu protiv eksploatacije litijuma, odakle su otišli do Vlade Srbije da bi uputili zahteve za skupljanje potpisa za narodnu incijativu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.