Manijak upao u sobu kod dve devojčice (10), a zbog onoga što su uradile zaslužuju NAKLON DO PODA! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manijak upao u sobu kod dve devojčice (10), a zbog onoga što su uradile zaslužuju NAKLON DO PODA! (FOTO/VIDEO)

Mlađi muškarac je uhapšen od strane policije nakon što je kompletno nag ušao u sobu kod dve maloletne devojčice koje su u trenutku provale spavale.

Timoti Džej Pikard (26) iz grada Klois u Kaliforniji, uhapšen je nakon što je prošle nedelje posle ponoći, kroz prozor ušao u sobu u kojoj su spavale dve devojčice stare deset godina. Kako se navodi, on je tom prilikom pokušao da ih neprimerno dodiruje, ali su se devojčice probudile i osujetile njegovu nameru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Devojčice su prema rečima policajaca organizovale pidžama parti, nakon čega su zajedno legle da spavaju. Fransoa Met Basgal, šef policije, pohvalio je njihovu prisebnost tokom napada.

- Želeo bih da pohvalim ove mlade dame. Učinile su sve kao što je trebalo. Kada je krenuo da ih dodiruje, one su se probudile i zajedničkim snagama su ga naterale da pobegne. Nakon toga, one su obavestile i ukućane koji su pozvali policiju - rekao je Basgal, dodajući da je Pikard, od ranije poznat policiji pošto je već bio hapšen zbog uhođenja i provale.

Clovis, California kids having slumber party fight off nude intruder Timothy Jay Picard, 26 https://t.co/9MwA56yeRE

— Dorotea Bourne (@quetevayasbien) May 17, 2019

10-year-old girls having a slumber party fight off naked intruder, cops say https://t.co/9rBfIwJhOO pic.twitter.com/Lxgd6auz2r

— New York Post (@nypost) May 19, 2019

Piakrd je uhapšen u sredu, a prema navodima, biće mu suđeno zbog bludnih radnji nad licima mlađim od 14 godina, provale prvog stepena, kao i zbog kršenja uslovne kazne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.