Mama, moj muž pere pare preko mene: Opasne malverzacije u fudbalu!? Poznati srpski fudbaler na udaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 06:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mama, moj muž pere pare preko mene": Opasne malverzacije u fudbalu!? Poznati srpski fudbaler na udaru

Marija Bogojevska, jedina žena uhapšena u međunarodnoj policijskoj akciji pod nazivom "Čiste ruke”, zbog sumnji na malverzacije u fudbalu, imala je značajnu ulogu u raskrinkavanju i hapšenju osumnjičenih, jer se majci preko telefona požalila da njen dečko, menadžer Dejan Veljković, pere novac

Belgijski mediji pišu da je policija snimila njen telefonski razgovor u kom je "razotkrila kako su osumnjičeni pokušavali da sakriju nelegalno zarađene milione od transfera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrača".

- Utvrđeno je da je Dejan Veljković, saradnik bivšeg fudbalera Mateje Kežmana, u decembru prošle godine zamolio svoju devojku da u Beogradu otvori račun na svoje ime u jednoj banci i na njega prebaci skoro tri miliona evra. Međutin u jednom razgovoru koji je u martu ove godine vodila s majkom, ona je, između ostalog, rekla:,,Mama, Dejan koristi moj račun za pranje novca" - tvrde izvori koji, navodno, vode istragu.

Navodno, Veljković, koji je označen kao "organizator kriminalne grupe", navodno joj je rekao da će "račune u Srbiji otvoriti da bi roditeljima mogao da šalje novac".

- Još se proveravaju sve transakcije ka ovim računima i sa njih. Zasad postoje dokazi da je na njih bio ovlašćen i Uroš Janković, najbliži prijatelj i saradnik Mateje Kežmana – navodi izvor.

Podsetimo, Veljković je uhapšen u Belgiji, dok su lisice na ruke Urošu Jankoviću stavljene u Beogradu i on čeka izručenje toj državi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ona je uništila fudbalsku mafiju

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2018

Marija Bogojevska, jedina žena uhapšena u međunarodnoj policijskoj akciji "Čiste ruke" o malverzacijama u fudbalu, imala je značajnu ulogu u raskrinkavanju i hapšenju osumnjičenih, jer se majci preko telefona požalila da njen partner, menadžer Dejan Veljković, pere novac.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.