Malu Milicu NIJE UBILA bakterija iz BUNARA, smrt devojčice iz Bele Crkve DOBILA EPILOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malu Milicu NIJE UBILA bakterija iz BUNARA, smrt devojčice iz Bele Crkve DOBILA EPILOG

Nije joj bilo spasa

Svi uzroci briseva koje smo uzeli iz domaćinstva i sa radnih površina, pokazali su prisustvo mnogo bakterija, dok je u dvorišnom bunaru iz kog su pili vodu, utvrđeno prisustvo fekalnih bakterija. Zabranili smo korišćenje te vode, ali smo sigurni da to nije uzrok nemilog događaja. Gde je došlo do kontaminacije i od čega su se deca razbolela, ne znamo. Ali, očigledno je da se radi o enterokolitisu.

Ovo kaže prim. Dr Ljiljana Lazić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << direktorka pančevačkog Zavoda za javno zdravlje, povodom tragedije porodice Bogdan iz bele Crkve., čija je ćerka Milica (9) preminula krajem septembra u vršačkoj bolnici.

U Zavodu za javno zdravlje Pančevo kažu da je devojčicinu smrt sigurno izazvala neka bakterijska infekcija, s obzirom na to da Bogdanovi žive u veoma lošim i nehigijenskim uslovima. Uzrok nastajanja te bakterije nisu utvrdili.

U međuvremenu, Miličina braća koja su posle njene smrti prevezena u Tiršovu, puštena su kući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.