Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloljetnici napali staricu, pa napravili selfi misleći da je mrtva?

BEČEJ - Policija je uhapsila trojicu maloletnih dečaka N.B. (14), N.Č. (12) i F.Z. (12) koji su upali u kuću Veronike Ric (86) u Bečeju i izvršili premetačinu, a zatim su pobjegli, misleći da su je ubili.

Kada se žena zbog buke probudila i vidjela mlade provalnike, oni su je fizički napali, gušili jastukom, šutirali, gurali štap u usta u namjeri da je ubiju, jer im je navodno vidjela lica.

Dječaci provalnici i nasilnici na kraju su pobjegli iz kuće i otišli >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u školu.

Policija je uhapsila maloljetnike u okviru istrage koja je vođena zbog serije krađa u Bečeju.

Ubrzo su dječaci priznali šta su uradili i inspektori su otišli do kuće nastradale starice, gdje su na mjestu pronašli krvave tragove i DNK osumnjičenih, a u mobilnom telefonu jednog od njih fotografiju bakinog tijela, jer su mislili da su je ubili, pa su napravili selfi?!

Starica nije zatečena u kući, jer je u međuvremenu odvezena u KC Vojvodina.

N.B. (14) je uhapšen i priveden dežurnom sudiji za maljoletnike zbog pokušaja ubistva, a dva dječaka (12) pušteni su iz policije nakon datih izjava u prisustvu Centra za socijalni rad.

(NN/informer.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Trojica dječaka upali u kuću, maltretirali staricu i pravili selfi misleći da je mrtva

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2017

BEČEJ - Policija je uhapsila trojicu maloljetnih dječaka N.B. (14), N.Č. (12) i F.Z. (12) koji su upali u kuću Veronike Ric (86) u Bečeju i izvršili premetačinu, a zatim su pobjegli, misleći da su je ubili...Kada se žena zbog buke probudila i vidjela mlade provalnike, oni su je fizički napali,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.