Maloletnici imali SEKS USRED ŠKOLE, snimak počeo da kruži među đacima pa stigao i do policije, koju sada zanima SAMO JEDNA STVAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnici imali SEKS USRED ŠKOLE, snimak počeo da kruži među đacima pa stigao i do policije, koju sada zanima SAMO JEDNA STVAR

Policija je primila video sa eksplicitnim sadržajem i ubrzo otkrila da su akteri sa snimka učenici srednje škole, kao i da je njihov seksualni odnos snimljen u školskim prostorijama u vreme kada je nastavna ustanova bila prazna.

Dvoje maloletnih učenika Lorens srednje škole u Masačusetsu, čiji identitet je sakriven zbog njihovih godina, nalaze se pred optužbama za upražnavanje seksa u školskim prostorijama.

Nevinost sam izgubila u 13. godini, on je imao 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - BOLEST je bila najmanji problem, muke su usledile kasnije...

ORGA*AM SLUŽI ZA JAČANJE MUŠKOG EGA? Dostizanje vrhunca kod žene im je jako VAŽNO, a evo i ZAŠTO!

Kako se navodi, snimak njihovog odnosa je nastao pre tri meseca, a postao je viralan počerkom decembra kada su učenici počeli da ga masovno dele između sebe.

Prema saopštenju policije, još uvek nije poznato ko je započeo distribuciju snimka, kao i da će ako dođe do kažnjavanja, pored aktera sa videa, biti sankcionisan i onaj ko je pustio porno film u etar.

- Važnije od dešavanja na snimku je pitanje ko ga je poslao nama - rekao je šef policije Lorens Roi Vaske.

Iz škole su saopštili da će odluku o sankcionisanju doneti tek kada policija završi istragu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.