Malo ko zna zbog čega je Legija farbao kosu u šarene boje: Otkrivena tajna EKSCENTRIČNE FRIZURE vođe JSO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 16:22

Malo ko zna zbog čega je Legija farbao kosu u šarene boje: Otkrivena tajna EKSCENTRIČNE FRIZURE vođe JSO (FOTO)

Senegal bio pravi hit na Mondijalu

Na fejsbuk stranici "Legende devedesetih" otkrivena je ekskluzivna priča. Postavljene su fotografije na kojima Milorad Elemek Legija ima šarenu kosu, a koja je nastala malo posle Svetskog prvenstva u fudbalu, kada je nekadašnji komandant Jedinice za specijalne operacije došao na porodično slavlje.

Legija je prema, kako tvrde poznavaoci prilika, navijao za Senegal te 2002. godine, a zbog toga je ofarbao kosu u bojama zastave te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << afričke reprezentacije. Senegal je inače bio pravi hit na Mondijalu i od autsajdera postali su brzo favorit mnogima.

Mnogi su se pitali i nagađali zašto je Legija imao ovakvu frizuru. Raspredale su se razne priče, a evo koji je bio pravi...

Posted by Legende devedesetih on Петак, 07. август 2020.

Svi koji su se nekada farbali u drečave boje znaju da se tokom vremena ispiraju i blede, pa tako konačno kosa postane žuta, tako da je ovde već skoro nestala zelena boja, a kasnije se isprala i crvena, tako da je na kraju ostala samo žuta.

Legija je nastavio da nosi tu frizuru još neko vreme, a to objašnjava i zašto je bio plavušan na kasnijim slikama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.