Mališani i glumac Nenad Okanović zasadili stabla četinara u Šimanovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2022, 14:37

Mališani i glumac Nenad Okanović zasadili stabla četinara u Šimanovcima

U sklopu akcije ozelenjavanja u vrtiću u Šimanovcima zasađena su stabla četinara. U akciji sadnje sa poznatim glumcem Nenadom Okanovićem i predsednikom opštine Pećinci Sinišom Đokićem učestvovala su deca sa svojim vaspitačima. Na taj način, kažu nadležni, najmlađi uče kako da daju svoj doprinos u zaštiti životne sredine.

Prvo stablo zasadili su glumac Nenad Okanović i predsednik opštine Đokić uz podršku mališana.

Glumačka ekipa koja boravi ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana u Šimanovcima zbog snimanja popularne serije “Složna braća” donirala je sadnice.

Opština je prihvatila donaciju produkcijske kuće jer na taj način se stvaraju uslovi da mališani u vrtićima borave u zdravijoj i lepšoj sredini.

Sađenjem šest jelki samo je simbolično započeta akcija u dvorištu vrtića u Šimanovcima, koja će se nastavi u narednom periodu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.