Mali apelovao na gradjane da imaju strpljenja zbog gužve zbog rekonstrukcije Bulevara oslobodjenja

Izvor: Beta Video, 20.Jun.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali apelovao na gradjane da imaju strpljenja zbog gužve zbog rekonstrukcije Bulevara oslobodjenja

BEOGRAD- Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da nikome od pacijenata nije uskraćena adekvatna medicinska nega zbog gužve u saobraćaju usled rekonstrukcije Bulevara oslobodjenja. On je apelovao na gradjane da imaju strpljenja i razumevanja i novinarima istakao da su radovi najavljivani mesecima ranije kako bi se koristili alternativni pravci kada rekonstrukcija počne. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Pacijentima nije uskraćena pomoć zbog gužve u saobraćaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jun.2017

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da nikome od pacijenata nije uskraćena odgovarajuća medicinska nega zbog gužve u saobraćaju usled rekonstrukcije Bulevara oslobođenja..."Razgovarao sam sa direktorom hitne pomoćii, i jeste bilo problema, ali sada bolje funkcionišu", rekao je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.