Mali: Vučić se ne oseća dobro

Izvor: RTS, 31.Mar.2020, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Vučić se ne oseća dobro

Nove ekonomske mere za pomoć privredi trebalo je danas da predstavi predsednik Aleksandar Vučić, ali su se javnosti ipak obratili ministar finansija Siniša Mali i predsednik PKS Marko Čadež.
Siniša Mali je na početku konferencije rekao da se predsednik Srbije ne oseća dobro, ali da će se javnosti obratiti u narednih 48 časova.
"Ovaj program je trebalo predsednik Vučić da predstavi, izvinjavam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se u njegovo ime. On se ne oseća dobro, ali će se u narednih 48 sati obratiti", rekao je Mali na konferenciji za medije.
Ministar finansija je na konferenciji rekao da će država pomoći privredu sa 5,1 milijardom evra, a svaki punoletni građanin će posle krize dobiti 100 evra pomoći, u dinarskoj protivvrednosti.
Vučić se danas preko Instagram naloga Buducnostsrbijeav oglasio objavom kojom je "Er Srbiji" zahvalio na pomoći.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VUČIĆA STIGLI UMOR I STRES: Predsednik danima nije spavao, borba sa epidemijom je najpreča

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020

Ministar Mali je najavio da će se predsednik obratiti javnosti u narednih 48 sati...Predsednik Srbije ne oseća se dobro, rekao je danas ministar Siniša Mali na predstavljanju mera podrške srpskoj privredi...Kako Kurir saznaje od saradnika predsednika, reč je o premoru...U pitanju je i stres zbog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.