Mali: Preklapaju se radovi zbog mnogo projekata, to je dobro

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Preklapaju se radovi zbog mnogo projekata, to je dobro

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da razlog za preklapanje velikog broja radova na beogradskim ulicama nije nedostatak koordinacije između preduzeća, nego veliki broj odvojenih projekata i dodao da je to dobra vest za Beograđane.

"Sve radimo uz saglasnost ili na zahtev građana Beograda. Uz malo strpljenja, sve će biti kako treba. Ne smatram da postoji nedostatak koordinacije, nego postoji veliki broj projekata koji se u nekom trenutku i poklapaju, ali to je na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kraju i dobra vest", kazao je Mali.

Upitan zašto se u Ulici Mije Kovačevića ponavljaju radovi nakon njihovog završetka, Mali je kazao da je u pitanju bila greška u projektu koju su ispravili u toku radova.

"Nisam pristalica toga da zanemarim ono što se loše uradilo, pa da posle godinu ili dve dana ponovo radimo, ako smo već videli da nešto nije urađeno kako treba, odmah ćemo to da uradimo dok još traju radovi", rekao je on i dodao da građani ni na koji način nisu bili oštećeni po tom pitanju.

U vezi sa radovima na Slaviji, gradonačelnik je rekao da se tu radi o dve potpuno odvojene investicije, gde je jedna fontana, a druga rekonstrukcija Slavije i Bulevara oslobođenja.

"Jedno je kada se postavlja asfalt, a druga vrsta radova je kada se pravi fontana. Bulevar oslobođenja i Slavija idu pre roka koji je zacrtan ugovorom i Brankov most takođe. Ti radovi su ranije rađeni godinu dana na Gazeli, a mi ćemo završiti za dva meseca", izjavio je Mali.

Gradonačelnik je dodao da je "dobro za Beograd što nikada više radova nije bilo".

"Imate rupu od 10-ak, 15-ak godina kada se u Beogradu nije radilo, dva tri bulevara, dve tri stvari koje su se završile. Ako održimo ovaj intenzitet radova u narednih 10 godina, mi ćemo od Beograda napraviti grad kakav po kvalitetu i infrastrukturi treba da bude", rekao je Mali.

On je najavio rekonstrukciju Trga Republike za sledeću godinu i dodao da je projekat skoro gotov.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.