Mali: Ne odustajemo oid gradnje jarbola, zastava će se vijoriti 2018.

Izvor: Blic, 08.Nov.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Ne odustajemo oid gradnje jarbola, zastava će se vijoriti 2018.

Grad Beograd ne odustaje od izgradnje jarbola sa srpskom zastavom na Ušću, novac za njega biće u budžetu za 2018. godinu, ali je potrebno više vremena za projekat, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

- Ne odustaje se od jarbola, radimo na projektu njegove izgradnje, videli smo da nećemo stići da organizujemo tender za nabavku za izvođače radova do kraja godine, s obzirom na to da nam malo više vremena treba za projekat, tako da ćemo iznos novca za jarbol >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imati u budžetu za 2018. godinu, kada ćemo odmah nakon toga krenuti u tender za izvođače radova - rekao je Mali.

On je dodao da će “naredne godine jarbol biti na Ušću, te da će predstavljati ponos našeg grada i naše zemlje”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Nismo odustali od jarbola!"

Izvor: Mondo, 08.Nov.2017

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali tvrdi da Grad nije odustao izgradnje jarbola sa srpskom zastavom na Ušću i da će novac za njega biti u budžetu za 2018. godinu...Foto: MN Press... "ali je potrebno više vremena za projekat", kaže Mali..."Ne odustaje se od jarbola, radimo na projektu njegove...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.