Mali Dušan otišao u Barselonu na lečenje VIDEO

Izvor: B92, 15.Sep.2018, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali Dušan otišao u Barselonu na lečenje VIDEO

Četvorogodišnji Dušan Todorović krenuo je avionom za Barselonu, gde će mu biti nastavljeno lečenje.

“Mali Dušan je helikopterom koji je obezbedilo Ministarstvo zdravlja oko 18:10 poleteo sa stadiona u svilajnačkom naselju Bojača do Beograda, gde je avionom koji je obezbedila Vlada Republike Srbije uz pratnju lekara Dečije bolnice u Tiršovoj, otputovao na lečenje u Barselonu”, navodi se u saopštenju koje je poslato medijima.

Sanitet Univerzitetske dečje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klinike iz Tiršove pre toga je Dušana sa porodicom dovezao iz Kušiljeva u Svilajnac.

Prethodno je fondacija “Podrži život“ objavila saopštenje u kom navodi da je prikupljen novac za lečenje četvorogodišnjeg Dušana Todorovića.

Navedeno je da su uz pomoć dobrih i humanih ljudi prikupljena sredstva, koja su Dušanu bila potrebna zbog nastavka lečenja u Barseloni.

“Fondacija je od četvrtka 6. septembra do 15. septembra ukupno sakupila iznos od 119.391,14 evra, u koji ne ulazi prihod od SMS poruka, kao ni iznosi koji su uplaćeni tokom dana na račun Fondacije i devizni iznosi koji su uplaćeni u petak. Fondacija će u ponedeljak javno dostaviti izveštaje o preostalim sredstvima, nezvaničnom broju SMS poruka i nezvaničnom iznosu koji će operateri uplatiti po ugovoru koji imaju sa Fondacijom i plan realizacije preostalih osam akcija, koje su trenutno pokrenute“, navodi se.

Dušan Todorović je četvorogodišnji dečak iz Kušiljeva, kod Svilajnca, koji boluje od tumora neoblastom. Pojavile su mu se recidivne promene, zbog kojih je hitno morao da ode na lečenje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dusan Todorovic otputovao za spaniju!

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 15.Sep.2018

Dusan Todorovic je helikopterom krenuo ka Beogradu odakle ce avionom hitno biti prebacen u Barselonu. Helikopter, koji je obezbedilo Ministarstvo zdravlja, je oko 18:10 poleteo je sa stadiona u svilajnackom naselju Bojaca i odvezao Dukija na aerodrom Nikola Tesla odakle je avionom Vlade Srbije otput..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

POTRESAN SNIMAK DUKIJEVOG POLASKA U BARSELONU: Bolničarka ga je u naručju donela do helikoptera, koji ga je odvezao u odlučujuću borbu za život (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Sep.2018

Dušan Todorović krenuo je oko 18:10 helikopterom za Beograd, da bi odande avionom koji je obezbedila Vlada republike Srbije uz pratnju lekara Dečije bolnice u Tiršovoj, otputovao na lečenje u Barselonu Dušan Todorović krenuo je helikopterom za Barselonu. Helikopter koji je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.