Izvor: Blic, 02.Jan.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malezijski ministar zdravlja, zvezda porno DVD-a

Malezijski ministar zdravstva Čua Soi Lek je postao "junak” dva DVD-a za koje mnogi procenjuju da će biti najgledaniji u istoriji Malezije, i to zahvaljujući snimcima sigurnosnih kamera napravljenih u sobi jednog hotela, prenosi Index.hr.

Malezija Star javlja kako su se DVD-ovi prvi put pojavili u Muaru, gradu koji se nalazi u Johoru, ministrovoj rodnoj državi. Nepoznata osoba ili osobe su ih poslale na celi niz adresa, a isto tako ostavili na niz lokacija, omogućivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slučajnim namernicima da ih pokupe.

Ubrzo se ispostavilo da snimci, od kojih jedan traje preko sat vremena, sadrže polni odnos muškarca, za kojeg se ispostavilo da je 60-godišnji Čua, i žene za koju se ispostavilo da mu nije supruga.

Ministar je odmah nakon objavljivanja članka u Malezija Staru nazvao redakciju i potvrdio da je upravo on na snimci, a da mu je mlada žena "lična prijateljica". Takođe je rekao da ni na koji način nije učestvovao u izradi i distribuciji DVD-ova.

Čoa je novinarima rekao da je o svemu izvestio premijera Abdulaha Badavija kome se izvinio, kao i vodećim članovima vladajuće stranke. Takođe je rekao da se izvinio ženi i deci koja su prihvatila njegovo pokajanje, kao i da neće podneti ostavku.

Celoj priči ironičnu dimenziju daje činjenica da se Čua kao ministar zdravlja zalagao za besplatnu podelu kondoma u cilju borbe protiv AIDS-a, što je izazvalo brojne proteste u toj pretežno muslimanskoj državi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.