Makron Vučiću na Instagramu: Veliko hvala

Izvor: B92, 16.Jul.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makron Vučiću na Instagramu: Veliko hvala

Predsednik Francuske Emanuel Makron oglasio se na svom Instagram nalogu nakon dvodnevne posete Srbiji.

On se putem te mreže zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na gostoprimstvu tokom njegove posete Beogradu.

Makron je na Instagram postavio snimak rukovanja sa predsednikom Vučićem, dok ga je ispraćao na aerodromu "Nikola Tesla".

Francuski predsednik je postavio i snimke i fotografije najvažnijih trenutaka njegove posete Srbiji, među kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su svečani doček ispred Palate Srbije, odavanje počasti Milunki Savić, kao i polaganje veneca i govoro kod Spomenika zahvalnosti Francuskoj, kao i današanji sastanak sa mladima iz regiona.

"Veliko hvala, Aleksandre Vučiću", napisao je Makron na ćirilici na instagramu.

Pored toga, i Jelisejska palata je na svom instagram profilu zabeležila je posetu Makrona Srbiji i postavljala nekoliko fotografija sa detaljima njegovog boravka u Beogradu.

Makronova poseta Srbiji je uvrštena među najvažnije priče (Instagram story) na nalogu Jelisejske palate.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.