Makron: Kriza sa Žutim prslucima me navela da promenim stav prema gradjanima

Izvor: Beta, 19.Sep.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makron: Kriza sa Žutim prslucima me navela da promenim stav prema gradjanima

Francuski predsednik Emanuel Makron priznao je da je kriza sa apolitičkim gradjanskim pokretom Žuti prsluci "na neki način bila dobra" za njega jer ga je navela da promeni stav prema Francuzima."Na neki način je situacija sa Žutim prslucima bila veoma dobra za mene... jer su me podsetili šta treba da radim", rekao je Makron u intervjuu za američki list Tajm. "Verovatno sam ostavio utisak da želim reforme protiv naroda. Ponekad se moje nestrpljene tumači kao nestrpljenje prema Francuzima, a to nije slučaj", rekao je Makron. Francuski predsednik je dodao da je na polovini svog petogodišnjeg mandata i da se nalazi u fazi izmedju primene reformi i pojavljivanja rezultata. "Moj izazov je da bolje slušam ljude nego što sam to činio na početu mandata", rekao je francuski predsednik. Evropsko izdanje američkog Tajma posvetio je naslovnu stranu Makronu što je drugi put od početka njegovog mandata u maju 2017.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Makron: Kriza sa Žutim prslucima me navela da promenim stav prema građanima

Izvor: Danas, 19.Sep.2019

Francuski predsednik Emanuel Makron priznao je da je kriza sa apolitičkim građanskim pokretom Žuti prsluci "na neki način bila dobra" za njega jer ga je navela da promeni stav prema Francuzima. Članak Makron: Kriza sa Žutim prslucima me navela da promenim stav prema građanima se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.