Majkl Daglas i Glen Klouz i dalje Fatalno privlačni

Izvor: Blic, 08.Okt.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Daglas i Glen Klouz i dalje "Fatalno privlačni"

Zvezde filma "Fatalna privlačnost" iz 1987. godine Majkl Daglas i Glen Klouz slikali su se u crno-belom izdanju sa belim zecom, i podsetili na film koji je zaradio 320 miliona dolara.

Šezdesetčetvorogodišnja Glen Klouz glumila je mentalno nestabilnog izdavača knjiga Aleks Forest, a glumica koja voli životinje priznala je kako je ovaj film ostavio najjače utiske za pamćenje, a to su rekli i svi koji su gledali film.

- Karakter mi je odmah bio vrlo interesantan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Do kraja čitanja scenarija već sam osećala empatiju prema njemu. Ne bih rekla da je Aleks bila psihopata. Ona je duboko poremećena žena, ali ne bih je nazvala psihopatom - rekla je Glen za "Entertejnment Vikli".

Pogledajte fotografije iz 1987. i fotografiju koja je napravljena nedavno, i primetićete da oboje glumaca zaista i dalje izgledaju vrlo dobro.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sećate li se "Fatalne privlačnosti"?

Izvor: Mondo, 08.Okt.2011

Majkl Daglas i Glen Klouz, zvezde filma "Fatalna privlačnost" iz 1987. godine slikali su se u crno-belom izdanju sa belim zekom i podsetili na jedan od najpopularnijih filmova ikada.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.