STRAVIČNA TRAGEDIJA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Majka (36) prerezala vene detetu (3), pa sebi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA TRAGEDIJA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Majka (36) prerezala vene detetu (3), pa sebi! (FOTO)

Na Bežanijskoj kosi poginule su dve osobe, žena D. R. (36) i C. R. devojčica (3).

Prema prvim informacijama koje su se pojavile, majka i dete, nastradali su prilikom skoka sa zgrade zbog požara, do kog je došlo oko 8.20 jutros.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, kada je izbio požar u stanu na četvtom spratu žena i dete skočili su kroz prozor kako bi se spasili od vatrene stihije, međutim i majka i dete podlegli su zadobijenim povredama.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se saznaje vatrogasci su otvorili sigurnosna vrata zgrade kako bi prišli stanu na četvrtom spratu iz kog kulja dim, a prema poslednjim informacijama uspeli su da lokalizuju požar.

Nedugo nakon ove informacije, došlo je do preokrata u ovom slučaju i novih informacija o načinu kako su stradali majka i dete. Naime, majka je navodno prerezala vene sebi pa detetu. Više o tome čitajte klikom OVDE!

Kako RTS saznaje nezvanično, majka je najpre povredila dete i sebe, potom zapalila ugaonu garnituru u stanu i onda sa detetom skočila kroz prozor.

Na licu mesta su tri vatrogasna vozila, policija i tužilac. Veliki broj stanara zgrade i članova porodice okupio se ispred zgrade.

Muž Dejan je upravnik zgrade u kojoj se dogodila ova tragedija.

- Ćerka Teodora (3) ide u vrtić inače, pitamo se zašto danas nije otišla - rekle su komšije. Više o tome čitajte OVDE!

Očevici horora kažu da je nekoliko komšija videlo šta se dogodilo, kao i da je jedan od komšija par minuta pokušavao da ubedi ženu da ne skoči kroz prozor, međutim u tome nije uspeo.

- Supruga, moj sin i ja smo istrčali na terasu kada smo čuli udarac. Tada smo videli dete na pločniku. Jedan komšija ubeđivao je ženu da ne skoči kroz prozor, međutim ona je vikala, psovala, a par minuta kasnije i skočila - kaže on.

Majku deteta je pre tragedije komšija pokušavao da zaustavi u nameri da se baci sa prozora. Međutim, ona je urlala: "Nemojte žene, držite se slobode, štitite svoja prava", te potom skočila sa zgrade. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Na mestu nesreće je njen muž. Njega je do kola Hitne pomoći vodio policajac. Čovek je sve vreme jecao i tresao se. Više o tome čitajte klikom OVDE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija na Bežanijskoj kosi - majka zapalila stan, bacila dete sa 4. sprata i skočila za njim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2019

Žena (36) i dete (3) su nastradali posle požara koji je u 8.15 izbio u stanu u Ulici Ismeta Mujazinovića na Bežanijskoj kosi, potvrdili su za RTS u Hitnoj pomoći...Kako RTS nezvanično saznaje, majka stara 36 godina, podmetnula je požar u svom stanu, a zatim sebi prerezala vene. Potom je sa kćerkom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Žena prerezala vene detetu, bacila ga sa četvrtog sprata, pa skočila za njim! Stravičan preokret na Bežanijskoj kosi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2019

Majka i dete nastradali su jutros na Bežanijskoj kosi! ..Kako nezvanično saznaje Kurir, u stanu je prvo izbio požar jutros oko 8.20 časova, a sumnja se da je majka prvo ćerkici prerezala vene, pa je bacila sa četvrtog sprata, a potom sebi, pa je i sama skočila...Prema nezvaničnim informacijama,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

UŽASAN OBRT TRAGEDIJE NA BEŽANIJSKOJ KOSI Majka je bacila dete kroz prozor sa četvrtog sprata, a potom skočila i ona

Izvor: Blic, 17.Jun.2019

Nakon informacije da su majka i dete rano jutros nastradali u stravičnom požaru u stanu na Bežanijskoj kosi, došlo je do stravičnog obrta. Kako nezvanično saznajemo, majka je najpre povredila dete i sebe, a potom zapalila ugaonu garnuturu u stanu, pa skočila sa terase!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.