Majka ga je ostavila u KONTEJNERU kada je imao samo dva dana: Danas je MILIONER! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka ga je ostavila u KONTEJNERU kada je imao samo dva dana: Danas je MILIONER! (VIDEO)

Danas je na čelu kompanije vredne 62 miliona dolara

Ime Fredija Fidžersa jedno je od onih koje se ovih dana najviše pominje na društvenim mrežama, a sve zbog činjenice da je reč o čoveku kojeg je majka kao bebu ostavila u kontejneru, a danas je na čelu kompanije vredne 62 miliona dolara.

Naime, on je rođen na Floridi i majka ga je ubrzo nakon rođenja ostavila, a usvojili su ga Nejtan i Beti Fidžers kada je bio star samo dva dana.

Fredi je inovator, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tačnije osnivač i izvršni direktor kompanije "Fidžers Komunikejšens", a od svog detinjstva se bavi tehnologijom. Naime, kako piše "Bored Panda".

Fredi je sa samo devet godina popravio svoj prvi računar, sa 12 je radio kao kompjuterski tehničar, a tri godine kasnije je osnovao svoju kompaniju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.