Majka dece koja su se udavila u Turiji zadržana u policiji

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka dece koja su se udavila u Turiji zadržana u policiji

Biljana Miladinović (27), majka dvoje dece koja su se udavila u Turiji privedena je danas i zadržana u policiji do 48 časova zbog sumnje da je počinila teško delo protiv opšte sigurnosti.

Ona se sumnjiči da se nije adekvatno starala o deci u momentu tragedije.

Biljana je prijavila da je Maša upala u vodu dok je bacala kamenčiće, a da je ona pala u reku sa Martinom u rukama kada je pokušala da joj pomogne.

Miladinovićka je privedena nakon pronalaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tela dece, a nakon isteka policijskog zadržavanja, biće predata Osnovnom tužilaštvu u Nišu.

Pročitajte još Viknula „mama“ i nestala u talasima Pronađena tela dečaka i devojčice koji su se utopili kod Aleksinca

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Privedena majka dece koja su se utopila

Izvor: Akter, 24.Apr.2014

B.M.(27), majka dvoje dece koja su se utopila u reci Turiji u selu Bankovcu, privedena je danas zbog sumnje da je izvršila teško delo protiv opšte sigurnosti

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.