Majci reci da si kod groblja i da brat dođe po tebe! Otmičari ovo rekli Petru, a OVAKO JE DEČAK PRONAĐEN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Majci reci da si kod groblja i da brat dođe po tebe!" Otmičari ovo rekli Petru, a OVAKO JE DEČAK PRONAĐEN!

Otmica dečaka Petra M. dogodila se u subotu oko 23:15 kada su ga otmičari presreli dok je išao kući. 

Sumnja se da su ga L.J. i njegov brat N.J. oborili sa bicikla i uvukli u napuštenu kuću u Staroj Pazovi gde su ga udarali toliko, da je dečaku povređena donja usna i desni kuk. Tu su ga vezali, nakon čega su ga odvezli u Belegiš.

Sumnja se da su mu naredili da pozove brata i da mu kaže da ima problem i da dođe po njega.

- Oni su mu takođe rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nazove majku i da joj kaže da se nalazi kod groblja i da njegov brat dođe po njega – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Nakon ovog poziva, L.J. i dečak su navodno ostali sami na njivi, gde je, kako se sumnja L.J. držao pištolj i dalje uperen u dečaka. M.J. i njegov maloletni sin odvezli su se ka Staroj Pazovi da sačekaju Petrovog brata, kojeg su takođe želeli da otmu, tvrdi izvor.

Međutim, dečakov brat nije bio tu.

- Kada su shvatili da dečakov brat neće doći, oni su se vratili na njivu. Dečaku su tada vezali džemper oko glave, a onda ga ponovo strpali u auto.

Uzeli su telefon i razbili ga kamenom, a onda su se uputili ka Belegišu – kaže izvor.

Tamo su dečaka lancima vezali za krevet, tvrdi izvor, te navodi da je dečak tada zadobio povrede zglobova ruku i nogu, kao i u predelu vrata, dok su otmičari komunicirali preko poruka na papiru.

- Oni su planirali da telefon i kartice iskoriste da bi iznudili od dečakovog oca novac – kaže izvor.

Potraga je trajala do ponedeljka u ponoć.

Navodno, osumnjičeni su se branili ćutanjem, a kuća u kojoj je Petar bio otet locirana je preko mobilnog telefona osumnjičenog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.