Maja u hidžabu zbog izgubljenog prtljaga

Izvor: Večernje novosti, 27.Nov.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja u hidžabu zbog "izgubljenog prtljaga"

PREDSEDNICA Skupštine Maja Gojković nosila je prilikom posete Iranu hidžab koji su joj dali domaćini, jer njen prtljag, u kojem su bile marame koje je ponela, nije stigao u Teheran. Ovo je, kako za "Novosti" priča poslanik Pokreta snage Srbije Dragomir Karić i član naše delegacije koja je boravila u ovoj zemlji, jedini razlog zašto je prva dama parlamenta nosila hidžab, zbog čega se podigla bura u javnosti. Gotovo filmski splet okolnosti, priča nam Karić, počeo je još u Beogradu, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je, kako tvrdi, let za Istanbul kasnio, pa je umesto u 20.15 avion poleteo u 21.50. - U Istanbulu smo jedva, zahvaljujući intervenciji naših ljudi, uspeli da se ukrcamo na let za Teheran. Ušli smo samo mi, a prtljag je ostao - kaže Karić. - U Iran smo stigli s ličnim prtljagom i domaćini su predsednici ponudili odeću. I od njih je uzela hidžab i odelo. Bilo je najnormalnije da prihvati, jer smo pravo sa aviona otišli na sastanke. Karić kaže da svi mogu sve ovo lako da provere: - Od priče o hidžabu bitnije da je u Iranu odrađen dobar posao, da je zemlja predstavljena na najbolji način i da se uskoro očekuje dolazak iranskih privrednika - kaže Karić. On dodaje da im je prtljag stigao u danu kad su kretali nazad za Srbiju. BEZ KOMENTARA U KABINETU predsednice Maje Gojković u četvrtak nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju priču o razlozima zbog kojih je nosila hidžab. Kako nam je rečeno, ne žele da komentarišu ništa u vezi sa odećom koju je Gojkovićeva nosila u Iranu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TVITERAŠIMA BAŠ ZABAVNO: Kad Dragomir Karić brani Maju gori Tviter

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015

Lavina komentara zbog nošenja hidžaba predsednice Skupštine Maje Gojković prilikom posete Iranu, tek što se smirila, ali je onda stiglo novo objašnjenje njenog neočekivanog poteza...Tri dana posle, sada već čuvene fotografije Gojkovićeve, iz delegacije Srbije su objasnili da je u pitanju incident...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.