Maja u hidžabu zbog izgubljenog prtljaga?

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja u hidžabu zbog izgubljenog prtljaga?

Predsednica Skupštine Maja Gojković nosila je prilikom posete Iranu hidžab koji su joj dali domaćini, jer njen prtljag, u kojem su bile marame koje je ponela, nije stigao u Teheran.

Ovo je, kako za "Novosti" priča poslanik Pokreta snage Srbije Dragomir Karić i član naše delegacije koja je boravila u ovoj zemlji, jedini razlog zašto je prva dama parlamenta nosila hidžab, zbog čega se podigla bura u javnosti.

Gotovo filmski splet okolnosti, priča nam Karić, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << počeo je još u Beogradu, jer je, kako tvrdi, let za Istanbul kasnio, pa je umesto u 20.15 avion poleteo u 21.50.

- U Istanbulu smo jedva, zahvaljujući intervenciji naših ljudi, uspeli da se ukrcamo na let za Teheran. Ušli smo samo mi, a prtljag je ostao - kaže Karić. - U Iran smo stigli s ličnim prtljagom i domaćini su predsednici ponudili odeću. I od njih je uzela hidžab i odelo. Bilo je najnormalnije da prihvati, jer smo pravo sa aviona otišli na sastanke.

Povezani članak:

- Gojkovićkin hidžab: Polemika i šala na društvenim mrežama

Karić kaže da svi mogu sve ovo lako da provere:

- Od priče o hidžabu bitnije da je u Iranu odrađen dobar posao, da je zemlja predstavljena na najbolji način i da se uskoro očekuje dolazak iranskih privrednika - kaže Karić.

On dodaje da im je prtljag stigao u danu kad su kretali nazad za Srbiju.

BEZ KOMENTARA

U kabinetu predsednice Maje Gojković u četvrtak nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju priču o razlozima zbog kojih je nosila hidžab. Kako nam je rečeno, ne žele da komentarišu ništa u vezi sa odećom koju je Gojkovićeva nosila u Iranu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Gojković: Srbiju nisam osramotila nigde gde sam bila pa ni u Iranu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2015, 00:58

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da Srbiju nije osramotila nigde gde je bila, pa ni u Iranu, gde je tokom zvanične posete nosila hidžab, što je izazvalo burne reakcije u Srbiji...Gojković je za sutrašnje izdanje "Politike" rekla da je Iran zemlja koja, uprkos velikim pritiscima,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.