Maja Pavlović: Iz REM-a obećano ispunjenje dva od četiri zahteva, ostajem u štrajku

Izvor: Beta, 04.Maj.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Pavlović: Iz REM-a obećano ispunjenje dva od četiri zahteva, ostajem u štrajku

Vlasnica novosadske televizije Kanal 9 Maja Pavlović izjavila je posle večerašnjeg sastanka sa članicom Saveta REM-a Oliverom Zekić da je dogovoreno da budu ispunjena dva od četiri njena zahteva zbog kojih 20 dana štrajkuje gladju, ali da još neće prekinuti štrajk gladju.Pavlović je agenciji Beta rekla da je na sastanku sa Zekić ispred sedišta REM-a dogovoreno da Organizacija proizvodjača fonograma Srbije (OFPS) u ponedeljak ujutru odblokira račun Kanala 9, a da signal te televizije u najkraćem roku bude vraćen u mrežu IPTV-a Telekoma Srbija.Ona je kazala i da će prekinuti štrajk gladju posle ispunjenja tog obećanja, odnosno ta dva zahteva.Pavlović je navela da se nada da će se to desiti u ponedeljak pre podne i da će posle toga uslediti sastanak sa članovima REM-a oko ispunjenja ostalih zahteva zbog kojih štrajkuje gladju.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasnica Kanala 9: Ispuniće deo mojih zahteva

Izvor: Mondo, 04.Maj.2019

Vlasnica novosadskog Kanala 9 Maja Pavlović, koja 20. dan štrajkuje glađu, izjavila je večeras da je dobila pisanu potvrdu da će u najkraćem mogućem roku signal te televizije biti vraćen na IPTV mrežu Telekoma Srbije..Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić..Obećeno joj je i da će račun televizije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.