Magla otežava saobraćaj, normalizovan saobraćaj na aerodromu

Izvor: RTS, 15.Jan.2020, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla otežava saobraćaj, normalizovan saobraćaj na aerodromu

Zbog guste magle na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla", sletanja aviona koji dolaze iz Beča, Podgorice i Ljubljane su otkazana.
Tokom jutra i prepodneva na području Vojvodine, Beograda, zapadne Srbije, Šumadije i Pomoravlja zadržaće se gusta magla, uz smanjenu vidljivost mestimično ispod 100 metara.
Zbog guste magle na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla", sletanja aviona koji dolaze iz Beča, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Podgorice i Ljubljane su otkazana.  
Za sada nema otkazanih poletanja.
U slučaju da dođe do zastoja na putu usled sudara, magle, vetra, kiše, stručnjaci preporučuju da napustite vozilo što pre.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazana sletanja na Aerodrom "Nikola Tesla"

Izvor: B92, 15.Jan.2020

Beograd -- Zbog guste magle na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla", sletanja aviona koji dolaze iz Beča, Podgorice i Ljubljane su otkazana, javlja RTS...Tokom jutra i prepodneva na području Vojvodine, Beograda, zapadne Srbije, Šumadije i Pomoravlja zadržaće se gusta magla, uz smanjenu vidljivost...

Nastavak na B92...

Otkazana slijetanja na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2020

BEOGRAD - Zbog guste magle na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla", jutros su otkazana polijetanja aviona za Podgoricu, Beč i Ljubljanu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Zbog guste magle OTKAZANI MNOGI LETOVI iz Beograda, ali i dolasci u prestonicu

Izvor: Blic, 15.Jan.2020

Osamnaest dolazaka i čak 21 polazak, sa i do Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, otkazani su danas do 17.30 časova zbog velike magle koja znatno smanjuje vidljivost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.