Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magazin Pipl: Dženifer Eniston najljepša žena svijeta

Magazin Pipl proglasio je holivudsku glumicu Dženifer Eniston najljepšom ženom svijeta.

Magazin, koji svake godine proglašava najljepše muške i ženske slavne ličnosti, svojevremeno je proglasio Eniston najljepšom ženom u 2004.

Aniston, (47), dugovječna holivudska zvijezda koja je postigla megazvjezdanu slavu glavnom ulogom u televizijskoj seriji "Prijatelji", izjavila je da je zapanjena viješću.

- Pomislila sam "o moj Bože" - izjavila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ona za People.

Počast dolazi u vrijeme kada se Eniston sprema za svoju posljednju ulogu na velikom ekranu, u holivudskom filmu "Dan majki" koji ima premijeru u ovom mjesecu.

Prošle se godine Eniston vjenčala sa svojim dugogodišnjim dečkom Justinom Therouxom, 44-godišnjim američkim glumcom i režiserom.

Glumica je takođe poznata i po svom braku sa sada bivšim suprugom Brad Pitom, koji ju je ostavio kako bi pronašao ljubav s Anđelinom Džoli, a sada se ispostavilo da je magazin People obe proglasio najljepšim ženama svijeta.

Eniston, skupa s prošlogodišnjom laureatkinjom Sandrom Bulok (51) takođe je među najstarijim ljepoticama koje je izdvojio People, prenosi AFP.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.