Mađarska carina: Četiri i po kile heroina kod putnika iz Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2009, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska carina: Četiri i po kile heroina kod putnika iz Srbije

BUDIMPEŠTA - Mađarski carinici su na graničnom prelazu Tompa otkrili 4,5 kilograma heroina kod jednog državljanina Srbije, javila je danas nacionalna agencija MTI.

Droga je otkrivena proteklog vikenda u njegovom automobilu uz pomoć pasa tragača, koji su dovedeni zbog nervoznog ponašanja vozača. Heroin je bio smešten u 16 kesica u fabrički ostavljenom praznom prostoru u gepeku i kod zadnjeg branika.

Policija je zaplenila heroin, čija vrednost je procenjana na 25 miliona forinti, oko 93.000 evra, a muškarac je pritvoren.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod putnika iz Srbije pronadjeno 4,5 kg. heroina

Izvor: S media, 01.Sep.2009

Madjarski carinici su na graničnom prelazu Tompa otkrili 4,5 kilograma heroina kod jednog državljanina Srbije. ..Droga je otkrivena proteklog vikenda u njegovom automobilu uz pomoć pasa tragača, koji su dovedeni zbog nervoznog ponašanja vozača. Heroin je bio smešten u 16 kesica u fabrički ostavljenom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.