Maca povukao kandidaturu za upravnika Pozorišta

Izvor: Kurir, 21.Sep.2012, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca povukao kandidaturu za upravnika Pozorišta

Nakon reakcija javnosti glumac Dragan Marinković Maca odustao od namere da postane upravnik Pozorišta mladih u Novom Sadu

NOVI SAD - Glumac Dragan Marinković Maca odustao je od namere da postane upravnik Pozorišta mladih u Novom Sadu nakon reakcija javnosti, javili su lokalni novosadski mediji.

Prethodno je predsednik Skupštine grada Siniša Sević na sednici gradskog parlamenta rekao da mu nije stigao nikakav zvanični predlog o imenovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vršioca dužnosti upravnika Pozorišta mladih i da ne želi da komentariše "priče sa ulice" o predlogu da na tu funkciju bude imenovan Marinković.

Odbornička grupa "Svi za Novi Sad", koju čine odbornici Srpskog pokreta obnove i Romske demokratske stranke, saopštila je juče da je Skupštini grada predložila da Marinković bude imenovan za upravnika Pozorišta mladih.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Maca odustao od kandidature za upravnika

Izvor: Mondo, 22.Sep.2012, 11:54

Glumac Dragan Marinković zbog medijske hajke odustao od kandidature za upravnika Pozorišta mladih...Marinković, poznatiji kao Maca, pre nekoliko dana objavio je da planira da se kandiduje za upravnika tog novosadskog teatra uz podršku gradskog odbora SPO u Novom Sadu..."Verujem da kao vršilac dužnosti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.