Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŠKARCI SU "LUDELI" ZA NJOM Pevačica Minea danas je i voditeljka, a nećete verovati kako izgleda

Pevanje je stavila u drugi plan, pa joj angažman na televiziji, po svemu sudeći, i te kako prija, dok obožavatelje s vremena na vreme obraduje i po kojom pesmom.

Renata Končić Minea pre 15-ak godina uživala je veliku popularnost u Hrvatskoj, a slušala se i na domaćim radio stanicama i njeni spotovi "vrteli" su se na srpskim TV kanalima.

VIDEO: Ove poznate lepotice šokirale su ZABRINJAVAJUĆIM izdanjima

Danas je zaposlena na televiziji "Nova" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i, u 40. godini života, izgleda nikad bolje.

Devedesetih je bila jedna od najslušanijih pop pevačica u regionu, a mnogi i danas pevuše neke od njenih najpoznatijih pesama, kao što su "Good Boy", "Vrapci i komarci", "Sija sunce" i druge.

Minea je privatni život oduvek držala daleko od očiju javnosti, dok je na društvenim mrežama povremeno aktivna.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.