MUŠKARAC (38) PET DANA LEŽAO U TOALETU VOZA: Imao je poruku za rođaka, EPILOG BIO KOBAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 14:55

MUŠKARAC (38) PET DANA LEŽAO U TOALETU VOZA: Imao je poruku za rođaka, EPILOG BIO KOBAN

On se ukrcao u voz 23. maja.

Radnici železnice u Indiji pronašli su u toaletu jednog od vozova beživotno telo Mohana Lal Šarme (38), a veruje se da je telo u toaletu ležalo bar 5 dana.

Šarma se ukrcao u voz 23. maja u Jansiju i zamolio je rođaka da ga sačeka na stanici u Gorakpuru, u provinciji Utar Pradeš sledećeg dana. Međutim, na dogovorenom mestu se nikad nije pojavio. Zabrinuti rođak je Šarmu zvao na mobilni, ali on nije bio dostupan. Telo su pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toaletu voza tek sinoć i odmah obavestili policiju.

Kako prenose mediji, Šarma je radio u Mumbaju, a prvo popuštanje mera iskoristio je da pokuša da se domogne kuće. Nekako se probio do grada Jansi, gde mu je omogućeno da se ukrca u voz za Gorakpur. Kada je ušao u voz, pozvao je rođaka i zamolio da ga čeka na stanici narednog dana. Međutim, nikad se nije pojavio.

Telo je pronađeno tek sinoć, kada se voz vratio u Jansi i kada su radnici železnice ušli da dezinfikuju vagone.

- Telo je pronađeno u vagonu koji je bio zaključan. Tokom puta niti je gospodin Šarme, niti je iko u njegovo ime tražio pomoć lekara koji je bio u vozu. Telo je pronađeno prilikom redovne dezinfekcije - saopštili su iz železnica.

Obdukcija bi trebalo da pokaže kako je Šarma umro.

- Zvao sam ga kobnog dana i nije bio dostupan. Čekao sam ga, nije došao, a onda smo čuli da su ga našli mrtvog. Hteo je da se vrati kući jer je ostao bez posla. Autobusom je stigao iz Mumbaja do Jansija - rekao je njegov rođak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.