MUP upozorava: Pojavili se lažni profili ministra

Izvor: Mondo, 27.Jan.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP upozorava: Pojavili se lažni profili ministra

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da su se na društvenim mrežama pojavili lažni profili ministra Nebojše Stefanovića sa njegovim fotografijama.

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bk

U saopštenju se, zbog mogućih zloupotreba, upozorava da Stefanović ima profil na Twitteru i zvaničnu stranicu na Facebooku ali privatne profile ne poseduje, niti će ih u budućnosti otvarati.

"Svi ostali profili, osim dva navedena zvanična i verifikovana naloga, na bilo kojoj od društvenih mreža, su lažni", napominje se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

MUP o lažnim profilima Nebojše Stefanovića na mrežama

Izvor: B92, 27.Jan.2019

Beograd -- Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su se na društvenim mrežama pojavili lažni profili ministra Nebojše Stefanovića sa njegovim fotografijama...U saopštenju se, zbog mogućih zloupotreba, upozorava da Stefanović ima profil na Tviteru i zvaničnu stranicu na Fejsbuku,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.