MUP potvrdio za N1: Policajka bila u autu Baltića

Izvor: N1 televizija, 03.Jan.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP potvrdio za N1: Policajka bila u autu Baltića

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je za N1 da se u trenutku napada na Davorina Baltića, koji se dovodi u vezu sa crnogorskim "kavačkim klanom", u njegovim kolima nalazila službenica policije.

MUP je potvrdio i navode da je ona uklonila Baltićev pištolj posle njegovog ubistva.

"Protiv policijske službenice M. N., koja je bila u društvu ubijenog Davorina Baltića, po nalogu nadležnog tužioca podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << delo ometanje pravde, tako što je uklonila pištolj Baltića nakon njegovog ubistva, a koji je policija tokom uvidjaja pronašla", naveo je MUP u odgovoru N1.

Protiv policijske službenice M. N. pokrenut je disciplinski postupak i ona je suspendovana sa posla, dodalo je Odeljenje MUP-a za medije i komunikacije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suspendovana policajka zbog uklanjanja Baltićevog pištolja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2018

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) potvrdilo je danas za N1 da se u trenutku napada na Davorina Baltića, koji se dovodi u vezu sa crnogorskim "kavačkim klanom", u njegovim kolima nalazila službenica policije, koja je uklonila Baltićev pištolj posle njegovog ubistva..."Protiv policijske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.