MUP: Tražili od oštećenog 2.200 evra kako ne bi objavili snimak njegovog seksualnog odnosa

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2018, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Tražili od oštećenog 2.200 evra kako ne bi objavili snimak njegovog seksualnog odnosa

Policija je u Beogradu uhapsila I.M. (35) i P.V. (28) zbog sumnje da su od oštećenog tražili da im isplati 2.200 evra kako članovima njegove porodice ne bi prosledili snimak njegovog seksualnog odnosa sa P.V, saopštio je danas MUP.

Oni su osumnjičeni i da su oštećenom pretili nanošenjem teških telesnih povreda pošto je odbio da im preda novac.

I.M. i P.V. su osumnjičeni za ucenu i iznudu i određen im je pritvor do 48 časova posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENjE U BEOGRADU: Tražili od oštećenog 2.200 evra kako ne bi objavili snimak njegovog seksualnog odnosa

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2018

Kako se sumnja, oni su oštećenom, pošto je odbio da preda novac, potom pretili nanošenjem teških telesnih povreda Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I.M. (35) i P.V. (28) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.