MUP Srbije objavio rat CRNOGORSKOJ MAFIJI! Formiran SPECIJALNI TIM koji će se baviti ŠKALJARCIMA I KAVČANIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP Srbije objavio rat CRNOGORSKOJ MAFIJI! Formiran SPECIJALNI TIM koji će se baviti ŠKALJARCIMA I KAVČANIMA

MUP Srbije krenuo je u veliku akciju razotkrivanja saradnika “škaljarskog” i “kavačkog” klana u Srbiji, njihovim jatacima, ali otkrivanju luksuzne imovine, potvrđeno je u vrhu srpske policije.

Kako se saznaje, biće formiran specijalni tim, koji će se baviti "škaljarcima" i "kavčanima". Već je otkrivena mreža njihovih saradnika u policijama u više gradova.

Veruje se da te dve grupacije, odnosno njihovi saradnici u Srbiji, drže kompletno podzemlje pod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kontrolom. Procenjeno je da najveća opasnost preti od grupa koje kontrolišu pripadnici crnogorske mafije.

- Operativci na terenu prikupljaju podatke o svim njihovim saradnicima, ali i imovini kojom raspolažu. Sumnja se da je prljav novac investiran u građevinske poslove i kupovinu nekretnina na Zlatiboru, Kopaoniku, Novom Sadu u Beogradu - kaže izvor iz policije.

U nastavku te akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su Zorana Mrvaljevića Mrvu (42), pripadnika "škaljarskog" klana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.