MUP SAOPŠTIO: Ugašen pozar u zgradi u krugu Infektivne klinike (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 08:37

MUP SAOPŠTIO: Ugašen pozar u zgradi u krugu Infektivne klinike (FOTO/VIDEO)

Požar koji je noćas izbio u zgradi u Bulevaru oslobođenja broj 16 je ugašen, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Navedeno je da je intervenisalo 10 vatrogasnih vozila sa 38 vatrogasaca.

Prethodno je u Hitnoj pomoći rečeno da je u požaru u jednoj stambenoj zgradi iza Infektivne klinike jedna osoba izgubila život.

Požar je izbio pola sata posle ponoći.

Intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći, koje su na licu mesta konstatovale jedno ugljenisano telo, dok je jedna ženska osoba prevezena na Vojnomedicinsku akademiju.

Nezvanično se saznaje da je stradala osoba u stanu u prizemlju zgrade u kojoj je došlo do požara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugašen požar u krugu Infektivne klinike - jedna osoba stradala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2022

Jedna osoba je stradala u požaru koji je izbio u stambenoj zgradi u krugu Infektivne klinike u Beogradu. Požar je ugašen, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u...Požar je izbio pola sata iza ponoći u Bulevaru oslobođenja iza Infektivne klinike...Jedna osoba je stradala, dok je jednu osobu ekipa Hitne pomoći...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Požar u krugu Infektivne klinike, jedna osoba stradala

Izvor: Luftika.rs, 07.Feb.2022

U požaru koji je noćas izbio u krugu Infektivne klinike u Beogradu jedna osoba je izgubila život, a jedna je teže povređena.. Kako su svedoci i vatrogasci rekli, osoba koja je teže povređena prevezena je na Vojnomedicinsku akademiju.. Do požara je došlo u stambenoj zgradi koja se nalazi u krugu...

Nastavak na Luftika.rs...

VATRA BUKNULA U STANU BIVŠEG ELEKTRIČARA INFEKTIVNE KLINIKE Detalji stravičnog požara, komšije: "Svaka čast vatrogascima kako su uspeli ono da ugase"

Izvor: Blic, 07.Feb.2022

Dušan Đ. (60) nastradao je u požaru koji je izbio oko ponoći u staroj stambenoj zgradi u krugu Infektivne bolnice, nezvanično saznaje "Blic". Kako nezvanično saznajemo, muškarac je živeo sam, bio je penzioner koji je nekada radio kao električar baš u Infektivnoj klinici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.