MUP RS UPOZORAVA: Roditelji, pripazite na svoju decu - za danas najavljeno MASOVNO SAMOUBISTVO na TikToku

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 17:19

MUP RS UPOZORAVA: Roditelji, pripazite na svoju decu - za danas najavljeno MASOVNO SAMOUBISTVO na TikToku

Na teritoriji Republike Srpske već se vrše provere navedene informacije

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske apelovalo je na sve roditelje da provere aktivnosti svoje dece na društvenim mrežama, nakon što je dobilo obaveštenje od Interpola da je na TikToku za danas najavljeno masovno samoubistvo mladih osoba na ovoj društvenoj mreži.

- Stoga Ministarstvo apeluje na sve roditelje, posebno na one koji znaju da su njihova deca aktivna na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama i da imaju profil na TikTok-u, da odmah provere aktivnosti svoje dece na društvenim mrežama. Takođe da im ovih dana posvete posebnu pažnju, u smislu stalnog nadzora - apeluju iz MUP-a na roditelje.

Iz MUP-a napominju da se prema do sada prikupljenim informacijama, ovaj poziv odnosi na lokalnu TikTok grupu u Rusiji, ali da je ipak u cilju prevencije bilo kakve negativne posledice potrebna maksimalna opreznost.

- , odnosno da li je bilo evidentiranih prijava da se navedeni ili slični sadržaji dele - zaključuju u Ministarstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Interpol upozorio: Spremaju se masovna samoubistva

Izvor: B92, 03.Mar.2021

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske izdalo je upozorenje zbog obaveštenja koje su dobili od Interpola...Prema tom obaveštenju, za danas, 3. mart, najavljeno je masovno samoubistvo mladih osoba na društvenoj mreži Tiktok...Stoga su apelovali na roditelje, posebno na one koji znaju da...

Nastavak na B92...

OPREZ! Najavljeno masovno samoubistvo klinaca preko Tik-Toka, policija u pripravnosti

Izvor: Luftika.rs, 03.Mar.2021

U Republici Srpskoj policija je u pripravnosti zbog upozorenja koje je stiglo iz Interpola, a MUP RS je izdao i saopštenje kojim upozoravaju roditelje da provere naloge svoje dece na društvenoj mreži Tik Tok. Interpol je obavestio policijske zvaničnike u RS da je za danas zakazano masovno samoubistvo...

Nastavak na Luftika.rs...

Na TikToku se širi najava MASOVNOG SAMOUBISTVA DECE, i MUP Srbije upozorava roditelje da prate aktivnosti dece na mrežama

Izvor: Blic, 03.Mar.2021

MUP Srbije proverava potencijalno opasne sadržaje za decu i mlade na pojedinim društvenim mrežama i apeluje na roditelje da prate aktivnosti svoje dece na tim mrežama, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.