MUP: Isključen iz saobraćaja jer je na auto-putu vozio brzinom od preko 250 kilometara na čas

Izvor: Beta, 20.Avg.2022, 17:00

MUP: Isključen iz saobraćaja jer je na auto-putu vozio brzinom od preko 250 kilometara na čas

Saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja 40-godišnjeg državljanina Nemačke, koji je na auto-putu Šid-Beograd vozio brzinom od preko 250 kilometara na čas, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.Kako je navedeno, vozač je kod Kuzmina vozio brzinom od 252,8 kilometara na čas, na putu gde je ograničenje 130 kilometara.Protiv vozača je podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje i on će biti priveden sudiji za prekršaje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Na auto-putu kod Kuzmina vozio preko 250 kilometara na čas

Izvor: Radio 021, 20.Avg.2022

Saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja 40-godišnjeg državljanina Nemačke, koji je na auto-putu Šid-Beograd vozio preko 250 kilometara na čas.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.