MUP OTKRIO DETALJE: Poznato o čemu je zapravo Igor Jurić govorio na saslušanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 16:32

MUP OTKRIO DETALJE: Poznato o čemu je zapravo Igor Jurić govorio na saslušanju

Jurić je prethodnih dana u medijima govorio o "pedofilskom lobiju" u Srbiji u kojem, kako je naveo - jedni štite druge.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obavili su danas razgovor sa Igorem Jurićem u svojstvu građanina zbog njegovih izjava koje je izneo u medijima o takozvanom "pedofilskom" lobiju u Srbiji. Ni ovoga puta Jurić policiji nije izneo ni jedan dokaz niti imena navodnih počinitelja seksualnog zlostavljanja dece kojima bi potkrepio izjave date u medijima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Gospodin Jurić je izjavio da se njegove izjave ne odnose ni na koga konkretno već da misli na ranije presuđene slučajeve. I posebno je istakao da ne iznosi bilo kakva nova saznanja već da je njegova izjava plod analize već presuđenih slučajeva.

Gospodin Jurić nije naveo ni jedno ime niti je ukazao na pojedinca ili grupu pedofila ili njihove žrtve kao ni na one koji ih štite.

On je rekao i da strah nije razlog zbog kojeg nije otkrio ime političara-pedofila o kome je ranije javno govorio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MUP: Igor Jurić nije izneo nijedan dokaz niti imena navodnih pedofila

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2021

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) potvrdilo je danas da je osnivač fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić saslušan u svojstvu gradjanina zbog izjava o "pedofilskom lobiju" u Srbiji, ali i saopštilo da "ni ovog puta" Jurić nije izneo "nijedan dokaz niti imena" navodnih pedofila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.