Izvor: Beta, 13.Jun.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Dečak u školu nije doneo eksplozivnu napravu već školski metak

Ministarstvo unutrašnjih poslova demantuje navode da je učenik kraljevačke osnovne škole u razred doneo eksplozivnu napravu, navodeći da je u pitanju bio školski metak kojim je lupkao po klupi i izazvao je prasak.U Ministarstvu su rekli agenciji Beta da je škola danas prijavila da se to dogodio juče.Zvanilnici Ministarstva tvrde da školski metak bez obzira na prasak nikoga ne može da povredi. Pojedini mediji danas objavili da je učenik O.Z. (10) danas u školu "IV kraljevački bataljon" doneo ekplozivnu napravu kojom je udarao po školskoj klupi, te je došlo do praska.Mediji su naveli da niko nije bio povredjen eksplozijom.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

ĐAK DONEO METAK: Incident u Osnovnoj školi „Četvrti kraljevački bataljon“

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2018

Nesvakidašnji incident dogodio se u utorak oko 13.30, pre početka popodnevne smene u Osnovnoj školi „Četvrti kraljevački bataljon“ u Kraljevu Nesvakidašnji incident dogodio se u utorak oko 13.30, pre početka popodnevne smene u Osnovnoj školi „Četvrti kraljevački...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.