MOŽE DA VAM SAČUVA ŽIVOT: Evo gde su sedeli JEDINI PREŽIVELI u padu pakistanskog aviona (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 14:56

MOŽE DA VAM SAČUVA ŽIVOT: Evo gde su sedeli JEDINI PREŽIVELI u padu pakistanskog aviona (FOTO/VIDEO)

U jednom trenutku je vatra ispunila kabinu.

Jedini preživeli u padu aviona u Pakistanu pre dva dana su sedeli u prednjem delu aviona, pokazali su spiskovi putnika u koje je britanski San imao uvid.

Zafar Masud i Mohamed Zubair su izvučeni iz olupine aviona u predgrađu Karačija nakon nesreće u kojoj je poginulo 97 ljudi.

Masud, predsednik Banke Pandžaba je sedeo sa desne strane, na mestu 1C, dok je inžinjer Zubair sedeo na mestu 10C.

Zubair >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekao da je u jednom trenutku čuo kako putnici vrište, dok je vatra ispunila kabinu.

🇵🇰 Témoignage : « Je suis sorti de l’avion et j’ai sauté ». Muhammad #Zubair l'un des deux survivants du crash de l’#A320 à #Karachi (#Pakistan) témoigne. Seuls 2 passagers ont survécu. (BFMTV) pic.twitter.com/7MM2hU9EJ8

— Conflits (@Conflits_FR) May 23, 2020

- Pošto je avion udario u zemlju, ja sam se osvestio i vatra je bila svuda oko mene - rekao je on u snimku koji se pojavio na Tviteru, pa dodao:

- Čuli su se krici sa svih strana, ljudi su pokušavali da se spasu. Ja sam otkopčao pojas, video svetlo i pošao ka njemu. Tada sam iskočio iz olupine.

On je sedeo odmah iza pregrade koja deli sedišta između biznis i ekonomske klase.

Exclusive CCTV Footage of today Plane Crash Near Karachi Airport#Breaking #PlaneCrash #Karachi #Pakistan #PIA pic.twitter.com/WXlOzLrGPm

— Weather Of Karachi- WOK (@KarachiWok) May 22, 2020

Masud je sa druge strane imao nekoliko fraktura ali je svestan i bio je sposoban da odgovara na sva pitanja, pisalo je u saopštenju banke u kojoj radi.

Svedoci su rekli da je pilot kružio iznad Međunarodnog aerodroma Džina u Karačiju pre rušenja na naselje Model Koloni.

Na pozivima kontrolnom tornju pilot je rekao da su oba motora otkazala pred sam kraj leta iz istočnog grada Lahore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.